Oltiin siis tänään Nannin ja Ellan ja Santun kanssa koirapuistossa. Santtu on kolmevuotias kultainennoutaja uros, ja Ella ulkoiluttaa sitä kolme kertaa viikossa. :)

Joo, eli mentii Oulunkylän koirapuistoo puoli kahden aikoihin, sinne piti tulla muitakin helsinkiläisiä koiria petsiestä, mutta loppujen lopuksi me ja yksi Alva ranskanbuldoggi oltiin ainoat sieltä. Luulen, että oltiin menty väärään puistoon ja muut olivat jossain muussa Oulunkylän puistossa. Tai sitten ei vaa jaksaneet lähteä :D Sinne tuli myös muitaki koiria ja Santulla ainakin oli hauskaa. Nanni ei oikein muiden kanssa viihtynyt, haisteli enimmäkseen toisten koirien hajuja ja kierteli puistoa ympäriinsä.

Oltiin me siellä varmaan joku tunti, mutta sitte alkoi tulla tylsää ja sinne meinasi jo alkaa jäätyä. Päätettiin sitten lähteä kotiin, koska sinnekkin piti kävellä... Kun päästiin kotiin niin Nanni meni heti nukkumaan ja mä menin lämmittelemään sormiani vesihanan alle, ne oli iha jäässä! Toviottavasti seuraavalla kerralla, (jos enää viitsii turhaan tapaamiseen lähteä) olisi vähän enemmän muitaki koiria.

Talvisin terveisin, Riitta ja Nanni

Tässä kuvia:

Kaikki kuvat © Pertti Leinonen tai © Marja Leinonen! Niitä ei saa kopioida.