Oltiin tänään minä, mun kaveri, Nanni ja samalla tiellä asuva walesinspringerspanieli Emmi pitkällä metsälenkillä Paloheinän metsässä. Ensin kierreltiin metsäpolkuja pitkin ja lopulta huomattiin, että oltiin tultu aikas kauas :D Siinä sitten Pitkäkosken vierestä polkuja pitkin takaisin päin :)

Käytiin myös Pitkäkosken koirapuistossa, joka oli matkan varrella. Siellä oli kaksi kultaistanoutajaa, labradorinnoutaja, jokin pieni koira (jackrusselin terrieri?) ja joku mustavalkonen koira joka näytti vähän bordercollielta. Nanni vähän taas vältteli riehuvia koiria, ja Emmi roikkui kokoajan minussa ja mun kaverissa kiinni kun pelkäsi isompia. :D Oltiin koirapuistossa varmaan joku 20min ja sitten tuli kylmä, joten lähdettiin jatkamaan matkaa.

Loppu lenkistä koirat ei voinu olla enää vapaana kun tuli niin paljon hiihtäjiä vastaan ja muutenkin jouduttiin kävelemään ladulla. Kun tultiin Paloheinän majalle ja katsottiin sen seinällä olevaa kelloa, ihmeteltiin, että oltiin oltu "vain" 2½ tuntia! Oltiin ihan varmoja, että olimme varmaan ainakin 5 tuntia ulkona. :'D Siitä sitten meni vielä jokin 20 minuuttia kotiin ja Nanni oli ainakin ihan väsynyt. Nyt se nukkuu tuossa matolla, saa nähdä jaksaako mennä enää iltalenkille.. ;)

Ikävä kyllä kamerani on rikki, enkä voinut ottaa kuvia lenkiltä. :( Harmittaa, sillä olisi varmasti tullut hyviä kuvia lumessa peuhaavista koirista ja koirapuistossakin olisi ollut hyvä mahdollisuus saada tänne blogiin onnistuneita kuvia. Mutta jokin toinen kerta sitten, toivottavasti saan uuden kameraan mahd. pian :)