Heips, ajattelin tänne taas kirjottaa Nannin kuulumisia :) Elikkä eilen oltiin Ellan ja hänen hoitokoiransa Santun kanssa taas koirapuistossa. Tälläkertaa mentiin lähikoirapuistoon, eli Tuomarinkylään joka on ihan 5min kävelymatkan päässä meiltä.

Lähettiin puistoon joskus vähän ennen viittä iltapäivällä ja oltiin siellä varmaan 45min koirien kanssa nelisteen, kunnes sinne vähän ennen kuutta tuli muutama koira. Ideana oli myös pitää siellä petsie-miitti, jonka kuului alkaa klo 17.00 mutta kaikki tuli vasta joskus vähän ennen kuutta ja sen jälkeen. :D No mutta mikäs siinä, koirat sai riehua ainakin kunnolla (n. 2 tuntia) toisten koirien kanssa. Santulla ainakin oli hauskaa, mutta Nanni mieluiten keskittyi kepin jahtaamiseen ja muiden koirien komenteluun.

Kun koirat oli riehuneet tarpeeksi ja me oltiin Ellan kanssa ihan jäässä, niin päätimme lähteä kotiin päin. Kun piti kuitenkin vielä kävellä takaisin! Koirilla ainakin oli hauskaa ja Nanni alkoi heti tyytyväisenä nukkua heti kotiin päästyämme. Illalla se ei edes jaksanut pidempää lenkkiä tehdä, kuin läheisessä puistossa käytin sen nopeasti pissalla. :D

Tässä vielä muutamia kuvia, joita jotkut koiran omistajat ottivat koirapuistossa:

Jotkut kuvat on vähän huonolaatuisia, koska ulkona oli pimeää. Niitä ei kuitenkaan saa sitten kopioida ! Minulla on lupa kuvien tänne laittamiseen, koska jokaisessa niissä esiintyy oma koirani (tai kaverini koira.) :)