Moikka! Ajattelin taas vähän kirjoitella tänne Nannin talvisia kommelluksia. ;)

Nannilta on nyt mukavasti juoksut loppuneet ja se on ollut taas vaihteeksi kaksi kertaa koirapuistossakin. Viimeksi tänään oltiin kaverini ja Santtu-kultsun kanssa. Kameraa ei ikävä kyllä ollut mukana, ehkä ensi kerralla! Ensi viikolla menemme varmaan taas Nannin kanssa Petsie-miittiin Pitkäkosken koirapuistoon, toivottavasti tulisi paljon koiria joita Nanni voisi komentaa ja paimentaa. :D

Nanni sai viimeviikolla uuden hihnan, vanhan mentyä rikki. Ja samalla kerralla päätin ostaa Nannille myös pehmolelu leijonan, eli "jellonan". Nanni ihastui jellonaan heti ja nytkin nukkuu jellona kainalossa omalla säkkituolillaan. :') Nanni sai myös muutaman luun ja koska söi niitä takapihalla niin tietenkin nieli lunta mukana, joten oksensi viime yönä muutaman kerran. Onneksi aamulla oli jo parempi olo, mutta mitäs syö lunta luun sijaan!

Nannille olen myös saanut väserrettyä kotisivut, jonne pääset tästä linkistä. Sekä olen lenkkeillyt ahkerasti Narsin ja kaverini kanssa, joten kuviakin on tullut oteltua ulkona ja sisällä. Luvassa onkin siis iso kuvaläjä:

Emmi ja Nanni

Ilme: ;p

talvisin terveisin, Riitta ja NANNI :-)