Eli nyt taas pitkän ajan jälkeen on pakko kirjoitella tännekkin. Olin tuossa viime viikon konelakossa, joten en aikasemmin päässyt kertomaan Nannin kuulumisia. Nyt niitä tuleekin sitten oikein kunnolla! :D

Aloitan nyt vaikka siitä, että sain 14.3.2009 uuden kameran, vihdoinkin. Nikon D40 digijärjestelmäkamera on osoittautunut oikein käteväksi ja hyväksi kameraksi. Sillä olenkin nyt innokkaasti kuvaillut Nannia ja vähän muutakin. Valokuvauksessa on vielä opeteltavaa, mutta enköhän minä joskus opi kuvaamaan paremmin.

Nyt ennenkuin pääsen liikaa vauhtiin valokuvaamis-tarinoissani, niin voisin toki kertoa vähän Nanninkin kuulumisia. Vai haluatteko edes tietää? No tottakai haluatte! Elikkä Narsipossu on ollut aikapaljon kotona ja lenkkeillyt metsässä. Sen lisäksi ollaan tietenkin käyty Petsie-miiteissä. Pitkäkoskella viime sunnuntaina ja tänään oltiin Suursuon koirapuistossa (Maunulassa). Kuvia tämän päivän miitistä löydätkin TÄÄLTÄ. 

Eilen me oltiin petsien järkkäämissä näyttelytreeneissä Helsingin Kaisaniemssä. :) Nannikin antoi jopa alkuvaikeuksien jälkeen tarkistaa hampaat ja muutenkin antoi käpelöidä itseään. Treenien jälkeen kävelimme läheiselle koirapuistolle. Siellä oli tosi kivaa :--) Tahtoo uudestaan! :D Kuvia eiliseistä koirapuisto riemuista löytyy TÄÄLTÄ.

Ja koska sain siis uuden kameran, on luvassa viime viikon kuvasatoa:

Kaikki kuvat ovat (c) Riitta Kekkonen, eikä niitä todellakaan saa kopioida!