Joo olen laiska kirjottamaan, ei voi mitään. Vieläku on kesä nii ei oikee jaksa ikinä kirjotella blogiin :--D No mutta joo, ollaan Nannin kanssa jouduttu olemaan syystä tai toisesta nyt kevätkaudella aika paljon pois treeneistä, joten sitäkin enemmän ollaan treenattu kotona.

Iloinen olen ainakin siitä, että ollaan jo melkein saatu käsimerkit pois liikkeestä maahanmenosta ja seisomisesta. Niin ja vapaahyppy ollaan saatu iha kokonaan kuntoon. (: Seuraamisessa onki vielä paljon treenattavaa, kontaktit katoilee helposti käännöksissä varsinkin oikeelle kääntyminen ja täykkärit on niitä vaikeimpia. Ja luoksetulossa on varsinki kesähelteillä se ongelma, ettei Nanni aina jaksais panostaa siihen vauhtiin tai sitten on liikaa vauhtia ja mennään omistajan ohi niin että hurahtaa! ;D Treeniä treeniä... Meillä oliski tarkoitus sitten syksyllä startata kisaura ALO-luokassa ja alottaa AVO-treenit ohjatuissa treeneissä. (:

Elikkä joo tänään meillä oliki vika kerta ohjatuissa treeneissä keväällä, joten sen kunniaksi meillä oli meidän ryhmän sisäinen möllitoko. Nannin kanssa meni iha mukavasti, mutta luoksetulo meni kyllä todella surkeasti sillä kenttä oli niin täynnä hajuja, että eka Nanni jäi vaa haistelee ja sitten kun kutsuin uudellee niin juoksi mun selän taakse ja jäi sinne sitten haistelemaan. Huoh, no kutsuin sitte sivulle ja sen sainki tehdä kaksi kertaa ennenkuin neiti suostui kuuntelemaan. :-D

Paremmin ois voinu mennä myös seuraamisessa, jossa vika perusasento meni oudosti ja jouduin käskee sen uudelleen sivulle mitä en oo koskaa ennen joutunut tekemään + että täykkärissä itse käännyin kummallisesti ja kontaktit katos. Muuten mölli meniki mukavasti (:

Luoksepäästävyys: 10 (+)

Paikallaolo 1min: 10

Seuraaminen: 9

Maahanmeno liikkeestä: 9

Luoksetulo: 7

Liikkeestä seisominen: 10

Hyppy: 10

Yht. 65/70p 1. sija

 

Palkinnoksi me saatiin puruluukenkä sekä sellanen tennispallotyylinen, hieman noutokapulan näkönen, lelu. :D Kuvia ei möllistä ikäväkyllä ole, sillä en saanut ketään kaveria raahatuksi mukaan kuvaamaan. Muutaman posen otin kuitenkin Nannista kotona palkintojen kanssa, ja tässä niistä onnistunein:

1244663274_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vielä erikseen kuva siitä palkinto-tennispallo-noutokapula-lelusta :''D

1244663446_img-d41d8cd98f00b204e9800998e