Nannin joulutauko on päättynyt ja kunnon treenaus alkanut. Eilen ja tänään lenkkeilimme Nooran ja hänen karvaturriensa kanssa, sekä treenailimme sitä sun tätä. Eilen Noora tuli nuoremman karvakasansa, Aaken, kanssa tänne meille päin ja treenasimme sekä lenkkeilimme Haltialassa. Mukana oli myös Emmi wss, jonka treenailut menivät lähinnä pelleilyksi ja haukkumiseksi. Nannilla kuitenkin sujui erittäin hyvin, josta olen erittäin tyytyväinen! Otettiin seuraamista, jääviä liikkeitä, paikkamakuuta sekä luoksetuloa. Ainoaa ongelmaa tuotti luoksetulon perusasento, mikä edelleen on vinossa. Uskon kuitenkin, että saamme sen treenattua valmiiksi, sillä on se muuttunut jo paljon parempaan suuntaan. Muut liikkeet sujuivatkin reippaasti ja innokkaasti, seuraamisessa kontakti oli mahtavaa ja käännökset toimivat. Treenitauko oli kuitenkin tehnyt myös hieman hallaa, sillä innokkuuden takia muutamat perusasennot meinasivat unohtua. Pääosin Nanni teki todella hyvin töitä, ja olen erittäin tyytyväinen siihen.

Emmillä "treenaaminen" meni sekoiluksi, niinkuin aikasemmin jo sanoinkin. Se ei malttanut keskittyä oikein mihinkään, vähän saatiin kuitenkin tehtyä alkeellista seuraamista sekä eteen tuloa. Emmi on kuitenkin ihan pennun tasolla henkisesti, joten se ei kauaa jaksa keskittyä mihinkään. Lopuksi, ennen lenkille lähtöä, otettiin Emmistä ja Nannista seisotuskuvat. Ne tulevat tässä:

ADHD pysyi hetken paikallaan ;)

Karvakasa poseeraa

Sitten tähän päivään, jolloin me vuorostaan lähdimme bussilla Nooralle päin. Menimme Nooran ja tälläkertaa Aprin kanssa lenkille sekä treenailemaan Malminkartanoon. Aluksi Nannilla oli selvästi ongelmaa uuden paikan kanssa, eikä se malttanut keskittyä oikein mihinkään. Lopulta se tottui uuteen paikkaan ja treenaamisen pystyi aloittamaan. Nanni teki hieman laiskemmin kuin eilen, johtuen varmasti uudesta paikasta. Luoksetulo oli todella huonoa, muut liikkeet sujuivat normaalin varmasti. Luoksetulossa meillä on siis vielä hommaa hoidettavana, mutta eiköhän me sekin saada pikkuhiljaa kuntoon. Lopuksi lenkkeilimme vielä Aprin ja Nooran kanssa Malminkartanon maastoissa ja Nanni sai irrotella frisbeen kanssa, taas vaihteeksi. Kiitos Nooralle ja karvakuonoille molempien päivien treeni- ja lenkkiseurasta! :)

Kaikki kuvat c. Noora

2009 vuosi on mennyt todella nopeasti, ja vuoden vaihteeseen on enää pari päivää. Tässä vähän suunnitelmia ja tavoitteita vuodelle 2010:

  • TK1, mahdollisesti kisaamaan AVO:on
  • BH-koe ?
  • Luoksepäästävyyttä aletaan uudelleen hiomaan kuntoon ----> ehkä vielä mätsäreihin?
  • Ja tärkein kaikista; vietetään aikaa ystävien kanssa ja tehdään yhdessä mahtava harrastusvuosi 2010 ;--)