Jiihaa, mennyt reippaasti yli kuukausi siitä, kun olen viimeksi kuulumisia kirjoitellut. Toisaalta, eipä ole mitään ihmeellistä tapahtunutkaan. Hiljaiselolla mennään, ollaan menty jo viimeiset pari kuukautta.

Vihdoinkin ollaan saatu tänne eteläänkin lunta ja pakkasta (vähän liikaakin...) joten Nanni on saanut nauttia lumesta ihan kunnolla. Ehkä tänä vuonna saamme valkean joulun? ;) Jokatapauksessa ulkona on ollut jo viikon verran niin kylmä, ettei tuntia pidempään ole voinut lenkkeillä jäätymättä.
Tänään kuitenkin uhmasimme pakkasta ja lähdimme kunnon lenkille Haltialaan Nooran, Aprin & Aaken kanssa. Nannin kanssa mentiin ensin espoo-porukkaa vastaan rauttikselle, joten Nanni pääsi pitkästä aikaa bussiinkin. Nanni tosin olisi mielellään jättänyt sen kokematta... Jokatapauksessa pääsimme lopulta Haltialaan, jossa koirat saivat irrotella ja painaa menemään pitkin peltoja. Aprilla ja Aakella oli hauskaa, Nanni tyytyi viihdyttämään itseään juoksemalla frisbeen perässä. Koiranihan on siis todella sosiaalinen. :) Lenkki oli kuitenkin tarpeeseen, sillä Nanni sai purkaa kunnolla energiaansa ja jaksoi jopa nukkua koko loppupäivän. Pitkästä aikaa se oli kunnolla väsynyt, olimme kuitenkin lähes kolme tuntia ulkoilemassa. Kiitos siis seurasta Nooralle ja karvakasoille! Saimme koirista otettua yhteiskuvankin, vaikka tulikin hyvin nopeasti pimeää:

Tokorintamalla ei ole mitään uutta. Pakkasen (ja treenikenttämme jäädyttämisen) takia treenaamme lähinnä takapihalla ja olohuoneessa. Seuraamisen olen saanut huomattavasti reippaammaksi, sekä käännökset sujuviksi. Muut liikkeet sujuvat entiseen malliin; reippaasti ja varmasti. Ainoa liike, mitä pitäisi päästä treenaamaan, ovat häiriö paikkamakuu, hyppy sekä luoksepäästävyys. Kisathan meillä on tulossa tammikuun lopulla.

Nannin kotisivuja yritän tässä pikkuhiljaa päivitellä, jotta saataisiin uusi ulkoasu käyttöön. Sain myös vihdoin valmiiksi Nannin kuvagallerian, johon pääset tästä.

Mitään sen erikoisempaa kerrottavaa minulla ei nyt ole. Hyvää joulunodotusta kaikille!