Niinhän siinä sitten kävi, että pitkän odotuksen jälkeen meidän laumaan tassutteli torstaina uusi jäsen. Nimeltään hän on Fiilis, virallisesti sanoen Koiruuksien Kerttu Herranterttu. Pieni ja reipas lyhykarvaisen collien alku, joka tuli sijotukseen meille Koiruuksien kennelistä, Tervakoskelta. Fiiliksestä olisi tarkoitus tulla harrastuskaveri niin näyttelyihin kuin pk-puolellekin. Agilitya ja tokoa olisi myös tarkoitus harrastaa, ehkäpä myös kisata, aika näyttää. :)

Nanni on aikas innoissaan pienestä möykystä, joka ei enää olekkaan niin kömpelö ja uninen, vaan terävähampainen riiviö jolle kelpaa niin häntä- kuin korvakarvatkin. :D Välillä pitää prinsessamaisesti komentaa riehuvaa kakaraa, mutta Nannin harmiksi ei ole oppi mennyt perille. Sen karvat nimittäin edelleen ovat mukavaa järsittävää F:n mielestä.
Muutenkin pennun kanssa eläminen on sujunut todella hyvin, eikä Fiilis paljoa ehdi murehtia ikävöintiä, sillä nimittäin on vielä niin paljon kaikkea jännää tutkittavaa uudessa kodissa ja lelujakin on kiva riepottaa ympäri asuntoa. Fiksukin se on! Oppinut hienosti lähes kokonaan sisäsiistiksi ja ulospäästessä ryntää heti asioilleen. Sen lisäksi ollaan harjoteltu seisomista, kontaktia, yksin oloa, luvan pyyntöä ruuan ottamiseen, luoksetuloa sekä omaa nimeä. Mallikkaasti sujuvat nämäkin pikkuiselta tirriäiseltä. Rauhottuessaan helppo käsiteltävä, ja kynnetkin saatiin leikattua ongelmitta. :)

Tässä tämmöinen pieni esittely pikkuisesta collienalusta, jonka kanssa Nanni tulee jakamaan bloginsa ja kotisivunsa. Lähiaikoina olisi tarkoitus saada uusi ulkoasu blogille, mutta kotarit pysyvät varmaan vielä hetkenaikaa ihan Nannin omistuksessa. : D

Lopuksi vielä haluan kiittää Teijaa tästä aivan ihanasta pennusta ja onnitella myös F:n sisarusten omistajia uusista perheenjäsenistänne! Toivottavasti miittaillaan lähiaikoina ja nähtäisiin harrastusten parissa. (:

Vielä pieni kuvapläjäys Fiiliksestä: