Tajusin juuri, että voisi pitkästä aikaa tätä collieneitien blogiakin päivitellä. Viikonloppuna saatiin jotain tekemistäkin, joten vihdoin on jotain kerrottavaa. Eli tosiaan, lauantaina käytiin Nannin kanssa Helsinginseudun Kennelpiirin järjestämillä rauniopäivillä, jotka oli tarkoitettu juuri nuorille koiraharrastajille. Nannilta rauniohaun alkeet sujuivatkin todella mallikkaasti, mutta harmillisesti Nanni on jo "niin vanha", että sitä on turhaa kouluttaa työkäyttöön. Ehkä me tästä saadaan kuitenkin uusi harrastus Nanninkin kanssa.. saa nähdä. ;) Fiiliksen kanssa olisi tarkoitus käydä samanlaisessa tapahtumassa, mikäli se järkätään myös ensivuonna. Fiiliksen kanssa siitä olisikin tarkoitus saada enemmänkin kuin harrastus, mikäli F näyttää innostuvan touhusta. Sen näemme sitten.

Nanni harjoittelmassa ritilärappusilla kulkemista. Kiitos Riikalle kuvasta!

Eilen olikin Fiiliksen vuoro päästä purkamaan energiaa, jota oli "hieman" taas kertynyt. Treffattiin nimittäin Fiiliksen veli Tedy omistajineen, ja sisarukset pääsivät riehumaan ihan kunnolla. Menoa ei ainakaan puuttunut, kun kaksi rasavilliä collielasta kirmasivat jäähallin takapihalla. :D

Loput ottamani kuvat löytyvät täältä.

Tänään Fiiliksellä oli tehosterokotus ja se sai samalla rabiesrokotuksen, joten nyt on kaikki rokotukset kunnossa ja päästään kunnolla harrastelemaan ja pyörimään koiraporukoissa. Lauantaina olisikin tarkoitus käydä näyttelytreeneissä ja sen jälkeen mennä katsomaan kaverin tuttujen gööttipentua, joten Fiilikselle on taas pentuseuraa luvassa. Tämänpäiväiset rokotukset sujuivatkin oikein mutkattomasti, eipä tuo taaskaan huomannut rokotushetkeä kun sai nameja popsia pöydältä. Vastaanotolla Fiilis malttoi myös rauhoittua, joten saatiin kaverin kanssa otettua siitä tuore 4kk-poseeraus sekä eläinlääkärin jälkeen treenailtiin ulkona tokoa ihan onnistuneesti.