Vihdoin on kevät säät alkaneet näkyä ja lumet saavat kyytiä kovaa vauhtia. Eiköhän tässä vielä kesä tule juhannukseen mennessä ;) Pääsiäislomaa olen viettänyt nyt loppuviikon ja koirantäyteistähän se on ollut.

Fiiliksen sekä Nean & Emman kanssa käytiin perjantaina katsastamassa tuleva treenipaikkamme Ojangossa ja F pääsi samalla kokeilemaan myös agilityn ihmeellistä maailmaa. Mitään kovaa treeniähän ei saa alle vuoden ikäisen kanssa ottaa, joten kokeiltiin pikaisesti putkea, leveää puomia sekä hyppyesteiden siivekkeitä ilman rimaa eli läpijuoksulla mentiin. Putkesta tuli alkujännityksen jälkeen Fiiliksen suosikki ja sitä se olisikin mieluusti juossut edestakaisin koko loppuajan. Otettiin treenikentällä myös hieman seuraamista uudessa paikassa, ja olen suht tyytyväinen Fiiliksen suoritukseen. Välillä meni vähän haahuiluksi ja otti etäisyyttä, mutta saatiin me muutamat hyvätkin seuraamiset tehtyä. Näyttelyseisominen ja juokseminen toimivat myös ihan kivasti, ne taidot meillä tuleekin tarpeeseen huomenna kun Fiiliksen näyttelyura starttaa match shown merkeissä.

Nannin kanssa oltiin tänään miittailemassa petsieläisiä Pasilan keskuspuistossa ja käytiin myös pitkästä aikaa koirapuistoilemassa. Nannilla onkin juuri "sopivasti" juoksut alkamassa ensi viikonlopun möllitokoa varten, voi kun kiva. No, jokatapauksessa, koirapuistossa Nannilla oli taas omakivaa juostessa keppien ja Nooran siskon lapasen perässä sekä pitämällä konserttia yhdessä Lissu collien kanssa. Yllättävän hyvin se kuitenkin osasi käyttäytyä puistossa eikä rähjännyt kenellekkään, hyvä hyvä. Puistossa tulikin oltua yli pari tuntia ja kotimatkakin sujui hyvin Nannin nukkuessa junassa sekä bussissa. Menomatkalla sen ylienergisyys näkyikin hösläämisenä ja junassa örisemisenä. Nyt meillä on kotona väsynyt ja äänensä käheäksi haukkunut prinsessa. (:

 

Btw, sain myös tehtyä blogille uuden ulkoasun. Nyt siinä on vähän tuoreempaa materiaalia myös F:stä.