En olekaan taas vähään aikaan muistanut/jaksanut/viitsinyt laittaa suippokuonojen kuulumisia, mutta eiköhän nyt ole taas niiden aika.

Sunnuntaina kävimme Fiiliksen kanssa tapaamassa sisaruksia, kasvattajaa sekä Leena-mammaa Tervakoskella pentutreffien merkeissä. Fiilis osasi hienosti keskittyä aluksi treenaamiseen ja säästi energiansa pihalla riehumiseen. Treenikentällä Leena näytti ensin mallia lapsosilleen, jonka jälkeen nuoriso pääsi tekemään perässä. Lisäksi treenailtiin näyttelyjuttuja, jotka nekin sujuivat Fiilikseltä upeasti. Tämän jälkeen mentiin takaisin kasvattajan pihalle jossa me ihmiset grillailtiin ja jutusteltiin ja pennut saivat riehua sydämensä kyllyydestä. Menoa tai vauhtia ei ainakaan puuttunut! ;) Kiitos mukavasta tapaamisesta kaikille paikallaolijoille (pentueesta 6/7 pääsi paikalle), Teijalle järkkäämisestä sekä Tiinalle & Samille kyydistä.

Leena näyttää pennuille mallia

Fiilis ja "isosisko" Jaana

Ahti & Fiilis

Koko porukka (c) Teija Lehtoranta

Kaikki ottamani kuvat löytyvät täältä.

-----------

Tiistaina otettiin kaverin avustuksella tytöistä uudet seisotuskuvat sekä Nannin kanssa treenailtiin tokoa. Illalla oli myös Fiiliksen tokotreenit, joissa harjoiteltiin noutoa. Nouto on meillä vielä ihan alkutekijöissään ja harjoittelemme vielä kapulan oikeaoppista pitoa. Hitaasti hyvää tulee ;) Muutama kuva tiistailta:

-------------

Keskiviikkona olikin sitten Nannin vuoro päästä purkamaan energiaansa. Lähdettiin iltapäivällä Espooseen lenkille Nooran & Aprin sekä Jennyn & Adan kanssa. Tehtiin ihan kivanpituinen lenkki ja Nanni sai "juosta" vapaana. Se on jännä, ettei se suostu riehumaan minkään muun kuin collien kanssa. Ei kelvannut lampuri tai whippet juoksuseuraksi. Frisbeen kanssa saatiin sentään hieman tyydytettyä liikuntatarvetta. Kiitos lenkkiseurasta Nooralle sekä Jennylle koirineen :)

Loppuun vielä kuva Nannista NOUTOKAPULA suussa. Tämä on maailman seitsemäs ihme, mahdottomasta tuli mahdollista:

Huh huh, tulipas pitkä postaus. Noh, eiköhän tässä ollut kuulumisia taas vähäksi aikaa ;)