Fiiliksen kanssa käytiin tänään treenaamassa kehäkäyttäytymistä Sahaajankadun kentällä järjestetyssä mätsärissä. Aluksi sää oli ihanasti sateinen eikä kukaan ollut kovin innokas viettämään kokopäivää mätsärissä. Onneksi aurinko tuli esiin ja sää muuttui suht kivaksi. :) Saavuimme mätsäripaikalle juuri ennen kehien alkua, joten ilmosimme koiramme loppupäähän. Fiilis oli pennuissa viimeisessä parissa, joten ehti hyvin käymään Nean kanssa junnuissa. F esiintyi todella nätisti Nean kanssa ja Nea handlasi Fiiliksen tosi hyvin. Sijoitusta ei tälläkertaa tullut, mutta he pääsivät 8 parhaan joukkoon. Hyvä saavutus sekin :)
Junnukehän jälkeen saimme odotella hetken, ennen kuin oli vuoromme astua pentukehään. Kehässä meillä oli parina mäyräkoira, joka sai sinisen ja me poistuimme kehästä punaisen nauhan kanssa. Tuomari kehui jo siinä vaiheessa koiran kuntoa sekä liikkeitä. Olimme loppupäässä, joten nauhakehät alkoivat pian parikehän jälkeen. Nauhakehässä tuomari seisotti meitä aika kauan ja Fiiliksessä alkoi näkymään pientä väsymystä ja malttamattomuutta. Yllätykseksemme tuomari kuitenkin osoitti meidät ykkössijalle upeiden liikkeiden takia!
Ja niin alkoi BIS-kehän odotus. Vielä muutama kehä oli kesken, joten Fiilis sai hetken levätä ja rauhoittua. BIS-kehään tuli myös Roosa ja Muru, joten meillä oli kunnolla vastustakin. BIS-kehän alkaessa alkoi myös sade, onneksi se ei meidän menoa haitannut. Lopulta kehässä oli enää 4 parasta, johon myös me kuuluimme. Sijoituksia alettiin jakamaan, ja lopulta huomasin Fiiliksen ja Murun olevan enää jäljellä. Tuomari käveli meidän luokse ja kätteli meidät voittajaksi! Herranjestas, jo toinen BIS1 sija saman kuukauden sisällä, mieletöntä! Tuomari kehui vielä Fiiliksen liikkeitä ja sanoi sen esiintyvän tosi hienosti noinkin nuoreksi. Ja niinhän se esiintyykin. Fiilis on vaan niin hieno! ;)

Myös muut kavereiden ja tuttujen koirat menestyivät todella hyvin, eli hyvä mätsäripäivä oli meillä kaikilla! Kiitos seurasta!

© Roosa Laaksonen

(kuvasta puuttuu tavarapalkinnot, joita on niin paljon etten jaksa kaikkia luetella)