Meillä kesä on alkanut molemmilla koirilla varsin rennosti. Omistaja on ollut laiska kirjoittelemaan kuulumisia, mutta nyt tähän viestiin olisi tarkoitus kertoilla kesän suunnitelmista. Onneksi nyt on loma ja aikaa koirille!

Fiilis

Viime tiistaina Fiiliksellä oli vika pentukurssikerta, ja päästiin kirjaimellisesti kesälomalle. Kesällä olisi tarkoitus treenailla jaksamisen mukaan ja käydä parit pentunäyttelyt sekä kierrellä mätsäreissä. Unohtamatta kesäisiä lenkkejä metsissä ja pelloilla koirakavereiden kanssa. Edellä mainittu tavoite onkin jo saavutettu muutamasti, sillä F on päässyt leikkimään lk. colliepennun Noomin kanssa sekä ollaan käyty kertaalleen uimassa Aaken ja Nannin kanssa. Uinti tulee varmasti olemaan yksi kesän harrastuksista, sillä Fiilis on vihdoin tajunnut vedessä polskimisen idean.
Fiiliksen kesänavaus kuvat:

 

Nanni

Nanni on viettänyt ahkerasti kotikoiran elämää, joka luultavasti jatkuu kesällä rennosti ottaen. Tokossa meillä on ollut pitkä tauko sekä kisahaaveet ollaan haudattu, ainakin toistaiseksi. Keskitytään nyt enemmän hauskanpitoon ja treenataan vain silloin tällöin. Nanni on ilmotettu möllitokoon, jonne mennään enimmäkseen purkamaan tekemisen intoa. Kesällä otetaan siis rennosti, uidaan ja lenkkeillään. Energiaa puretaan myös kaikkeen mukavaan yhdessä touhuiluun ja syksyllä olisi tarkoitus kokeilla jotain täysin uutta lajia Nannin kanssa. :)
Nannin kesänavaus kuvat:

Hyvää kesää kaikille!