Tänään käväistiin Oulunkylän mätsärissä treenaamassa vielä ennen seuraavaa pentunäyttelyä. Sää oli aluksi aurinkoinen, mutta iltaa kohden muuttui sateiseksi. Onneksi olin varustautunut sateenvarjolla, niin ei tarvinnut koko loppumätsäriä olla märkänä ja kylmissään. Fiilis esiintyi normaaliin tapaansa erittäin kauniisti, vaikkakin juoksi hieman poikittaen, johon on nyt kiinnitettävä enemmän huomiota. Tälläkertaa ei sijoitusta irronnut, mutta mukava päivä oli tuttujen kanssa. :) Onnea vielä kaikille hyvin pärjänneille! Mätsärin lopuksi päästettiin kakarat (Meera & Fiilis) riehumaan ja Apri mummeli sai paimentaa lapsosten menoa. Nyt on kotona väsynyt ja tyytyväinen pikkulassie. :)

Fiilis sekosi askelissaan :D

Hyttysenpyydystystä (;

--------------

Koiruudet ovat ehtineet myös hieman sairastella tässä viikon sisällä, sillä aluksi Nanni venäytti jalkansa loppuviikosta, joka onneksi parani kotihoidolla. Se ei tietenkään riittänyt, vaan Nannilla huomattiin vilja-allergian oireita sunnuntaina (tassut kutisivat > koira pureskeli niitä). Tassut pestiin ja rasvattiin ja Nanni joutuu yksin ollessaan ja öisin pitämään kauluria päässään, ettei pääse puremaan tassujaan. Toivotaan, että tämä menisi tästä ohi myöskin kotihoidolla, ettei tarvitse tassujen takia eläinlääkäriin lähteä. Ei onneksi ole yleensä tarvinnut, joten eiköhän tämä tästä. Nannilla ei myöskään ole koskaan ollut ongelmaa kaulurin kanssa, joten se ei vaikeuta Nannin nukkumista tai muutakaan elämää ollenkaan. :)

Fiilis ei myöskään ole säilynyt ilman probleemia. Viikonloppuna sillä huomattiin ripuli, joka saatiin ensin kuntoon riisin syöttämisellä, mutta alkoi pian uudelleen. Tänään sitten hankittiin apteekista Aptuksen Tehobakt Pet:iä, jolla yritetään saada ripuli hoidettua. Toistaiseksi sujunut hyvin, sillä riisin kanssa syötettynä ruoka jopa pysyy sisällä ja uloste ei ole niin löysää enää. Nyt vaan toivotaan parasta, että saadaan mahapöpöt pian pois!

Onneksi näiden tyttöjen menoa ei haittaa mikään :)