Eilen aamupäivällä lähdettiin Nean & Emman sekä Sannin & Remun kanssa Suomenlinnaan retkeilemään. Aluksi meinasin ottaa molemmat, sitten vain Fiiliksen, sitten vain Nannin, mutta lopulta pääydin taas molempiin. Eli collikat hihnaan ja bussilla keskustaan, siellä treffattiin Sanni ja Nea koirineen ja suunnattiin Kauppatorille josta meidän lautta lähti. Vaikka aluksi vähän epäilin meidän hurttien venematkustamista, hienosti ne silti nousivat kyytiin ja matkustivat koko matkan perille asti. Ehkä mä vihdoin oppisin luottamaan, että koirani osaavat matkustaa julkisissa? :D

Suomenlinnassa tuli kierreltyä, syötyä, uitua ja käveltyä melkein viisi tuntia, joten koirat ainakin saivat tekemistä. Käytiin myös katselemassa pimeitä varastoja, tai luolia mitä olivatkaan, ja alkujännityksen jälkeen Fiiliskin uskalsi reippaasti tutkia myös niitä pimeimpiä paikkoja. Välillä yllätyinkin siitä, kuinka hyvin F & N käyttäytyivät ihmispaljoudessa, vaikka niiden kanssa ei oltu vähään aikaan käyty muualla kuin metsissä. Enkä ollut ainoa joka ihasteli koiriamme, sillä turistit olivat myös innokkaita valokuvamaan neljää karvakasaa keskellä Suomenlinnaa. Saimme siis paljon huomiota osaksemme, mikä onkin aika yleistä kun useamman koiran kanssa liikkuu turistikohteissa.

Kun oltiin tarpeeksi kierrelty, lähdettiin lautalla takaisin keskustaan ja sieltä bussilla kotiin. Kotona olikin sitten hetkenaikaa kaksi väsynyttä ja tyytyväistä lassieta. :) Kiitos mahtavasta seurasta Sannille ja Nealle koirineen! Kuvia tuli otettua PALJON, ja kaikki minun ottamat kuvat löytyvät täältä.