Tänään käytiin debytoimassa Fiiliksen kanssa virallisissa kehissä. Tai no oikeastaan Fiilis debytoi ja minä flunssaisena kuvasin kehänlaidalla kun Teija vei koiran kehään :D No mutta jokatapauksessa, ensimmäinen kerta junnuluokassa meni oikein hyvin ja olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon naperoon. Tuloksena siis EH hyvällä arvostelulla, lapsi on vaan vielä niin kesken ja saa ollakin. Tässä siis Monica Mattfolkin arvostelu Fiiliksestä suomennettuna:

"Tyylikäs narttu miellyttävällä ilmeellä. Hyvin kannetut korvat. Toivoisin mantelinmuotoisempia silmiä. Hyvä kuono-osa. Hyvä purenta, mutta toivoisin enemmän alaleukaa. Erinomainen kaula ja ylälinja, vielä hyvin kevyt rintakehä ja avonaiset etukulmat. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin sivusta hyvällä draivilla, edestä löysästi. Hyvät merkit ja oikea turkki."
JUN EH

Fiiliksen sisarukset debytoivat myös hienosti junnuluokassa. Vapulle EH, Luna JUN ERI3, Sintti JUN ERI1 PN2 ja eka SERT sekä Ahti JUN ERI1 PU2 VA-SERT. Hirmusesti onnea vielä, Fiilis on ylpeä!

Näyttelyn jälkeen käytiin Nean kanssa juoksuttamassa koiria gööttiporukalla, johon mahtui lisäksi yksi nahkalassie. Oili otti myös Fiiliksestä seisotus- ja pääkuvat, kiitos niistä! Tämän jälkeen suunnattiin Teijalle pentutreffailemaan ja Fiilis pääsi vihdoin riehumaan sisarusten kanssa. Yllättävän paljon sitä energiaa löytyi, vaikka takana olikin pitkä näyttelypäivä. Treenailtiin myös vähän agilityn alkeita, kiitos hyvistä treenivinkeistä Teijalle! Kotimatkan Fiilis sitten nukkuikin tyytyväisenä, eikä edes oksentanut autoon meno- eikä tulomatkalla. Ehkäpä tämäkin homma alkaa vihdoin sujumaan :)

Kehäkettuilua

Göötit ja Fiilis. © Oili Helenius

Ylemmässä kuvassa vasemmalta oikealle: Sintti, Fiilis, Ahti ja Vappu
Alemmassa samaisessa järjestyksessä: Fiilis, Luna ja Ahti (takana Vappu)

Näin loppuun kiitämme kaikkia oikein mukavasta päivästä!