Käytiin tänään toista kertaa junnuluokassa näyttäytymässä. Fiilis esiintyi hienosti ja keskittyi kehässä hyvin, vaikka epäilin sen aluksi olevan liian energinen paikallaan seisomiseen. Tälläkertaa tuomarin mielestä Fiilis oli Hn arvoinen, sillä se on vielä kovin kehittymätön, pieni ja pentumainen. Ruotsalainen tuomarimme Ann-Chatrine Edoff sanoikin, että tervetuloa uudelleen kun koira on kehittyneempi.

"Liten. Mycket ungdomlig och feminin. Huvudet kunde ha mer markerat stop. Ögonen sitter tätt. Bra ansättning på öronen men ngt lätta.Lång böjd hals. Bra skuldra. Fast rygg. Mycket stel skuldra och brant överarm. Goda vinklar bak. Normalt bröstförhållande. Mycket lösa armbågar. Välgående på sidan."

Suomeksi siis:

"Pieni. Hyvin nuorenoloinen ja narttumainen. Päässä voisi olla selvempi otsapenger. Silmät lähekkäin. Hyvä korvien kiinnitys, mutta ne ovat hieman kevyet. Pitkä kaula. Hyvät lavat. Tiivis selkä. Hyvin jäykät lavat ja jyrkkä olkavarsi. Hyvät kulmaukset takana. Normaali rintakehän tilavuus/muoto. Hyvin löysät kyynärpäät. Liikkuu hyvin sivusta."