Pienen tauon jälkeen päädyttiin taas eilen osallistumaan treeneihin. Fiilis jäi tälläkertaa kotiin perjantaina hieman venähtäneen jalan takia ja myös sen takia, että sillä on koko loppuviikko täynnä ohjelmaa. Eli Nannin kanssa suunnattiin Hannan kyydillä kohti Kivistöä. Aikaa oli rajoitetusti, sillä pimeä tulee näin syksyisin niin kovin nopeasti. Onneksi meitä ei ollut montaa ihmistä ja koiraa, joten saatiin alue tallattua ja treenit suoritettua ripeästi.

Nannin otin ihan vikana etsimään ukkoja ja annoin sen samalla kerätä kierroksia autossa. En kuitenkaan arvannut sen olevan niin kuumunut ulos päästessään. Se jopa haisteli ilmaa ja alkoi vetämään kohti metsää heti kun työliivit oli saatu laitettua päälle. Ihanaa nähdä se kerrankin niin innostuneena jostain muustakin kuin frisbeestä :).
Aluksi otettiin viuhkatreeni, jonka avulla palauteltiin mieleen jutun ideaa ja käsimerkkiä. Yllätyksekseni Nanni ei kauheasti mieleenpalauttelua tarvinnut ja keskittyikin paremmin kuin viime treeneissä. Hyvin maalimies ja nakkirasia löytyi ja päästiin etsimään seuraavaa. Tälläkertaa oli kyseessä haamu, eli pieni näköavustus ja taas N keskittyi, lähti nopeasti ja löysi maalimiehen pienen kiertelyn jälkeen. Voi olla, että sillä hetkellä oleva huono valonmäärä aiheutti pienen haahuilun tai sitten itse lähetin hieman epäselvästi. Loput kaksi piiloa Nanni etsi todella hyvin. Toinen niistä oli ääniavustus, jossa Nanni juoksi suoraan piilolle. Vikana tehtiin täysin valmis piilo, jossa tulikin hieman lisätreeniä yhden tyhjän piilon tarkistamisessa. Itse nimittäin lähetin takakulmaan, vaikka maalimies olikin mennyt edelliseen piiloon (pimeässä oli myös maalimiesten vaikeaa enää erottaa nauhoilla merkattuja piiloja). Eipä se Nannia kummastuttanut, vaan se tarkisti piilon, tuli takaisin ja lähetettyäni oikeaan löysi hyvin.

Olen siis erittäin tyytyväinen treeneihin. Nanni teki töitä todella hyvin ja vaikka metsään mentäessä hössöttikin, se ei näkynyt itse suorituksissa. Haku tulee nyt luultavasti olemaan Nannin pääharrastuksena tokon jäädessä sivummalle. Ja ettei merkinnästä tulisi täysin kuvaton, laitan loppuun Ellan ottaman kuvan tämän päiväiseltä tallireissulta: