Eli on taas ollu pikkanen tauko kirjotusten välillä, mutta eipä ole ollut kauheesti mitään kerrottavaakaan. :D Tänään kuitenkin oltiin taas vaihteeksi mätsärissä Tuomarinkylässä (SuKoKa:n järjestämä) aika huonolla menestyksellä. Oli nimittäin miestuomari ja Nanni menikin siitä sitten ihan lukkoon eikä esiintynyt enää yhtään sen jälkeen. Kehätkin olivat aika tiheään peräkkäin (ensin junnukehä, sitten FCI1 kehä ja sitten takas junnuihin) joten JH:ssa ei myöskään tullut menestystä, kun Nanni ei ehtinyt yhtään levähtää ja toipua järkytyksestä. :D Tiedämpähän nyt, etten vie enää miestuomarille Nannia koskaan.

Mätsärissä menikin lähes koko iltapäivä sekä ilta, ja vaikkei kehissä mennytkään hyvin niin seura oli sentään todella hyvää. ;D Kiitos siis seurasta kaikille, oli tosi kiva mätsipäivä! :) Ja onnea sijotuksista Indi (SIN2), Jekku (SIN4), Rem (SIN1, BIS-), Fanny (PUN1 BIS-), Zorro (SIN4 ?), Ylva (SIN3) sekä Calle (PUN3)! Tuntui siltä, että kaikilla muilla meni hyvin paitsi Nannilla. x) Noh, nyt pientä taukoa ja 16pvä taas ehkäpä Koneen kentälle mätsäriin.

Kuvia mätsäristä:

1249595156_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

©Emmi

1249641096_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

© Nea :: Tokoiltiin välillä sentään onnistuneesti. :)

------------------------

Ja sitten asiasta toiseen... Nanni ilmoitettiin Aino Pikkusaaren joukkokuvauksiin 9.8. Helsingin Puotilaan, ja Ainolta tuli sähköpostia jossa kertoi Nannin mahtuneen mukaan. :) Mukana kuvauksiin ja matkaseuraksi lähtee Noora sekä hänen karvaturrinsa Apri ja Aake. :D Toivottavasti löydetään perille ja saataisiin Nannistakin käyttökelpoisia kuvia. :')

Sähköpostiin sain myös tietoa, että ohjatut tokotreenit Lauttasaaressa alkavat taas 19pvä elokuuta; hyvä hyvä treeniä jo tarvitaankin sillä kesällä ollaan oltu laiskoja! Saa nyt nähdä ehdinkö ilmota Nannia ajoissa 5.9. viraallisiin kisoihin: jos ei niihin niin johonkin muuhun sitten. :)

Kuulumisia kertoilen taas kun on jotain kerrottavaa. Siihen asti hei hei ja hyvää loppukesää kaikille!

R & N