Nyt taas kun koulut ovat alkaneet, ovat Nanninkin päivät tylsistyneet. Viikonloppuisin onneksi on aikaa lähteä tapaamaan kavereita ja treenailemaan! Nanni on myös päässyt kaupunkikoirailemaan Helsingin toiseen päähän, eli Itäkeskukseen sekä Kallioon, kun olemme käyneet eläinkaupassa hommaamassa tavaroita tulevalle pennulle. Yllättävän upeasti se on käyttäytynyt, varsinkin eilen, kun olimme itiksessä. Ensin matkusti normaaliin tapaan hienosti julkisilla sekä oli iloiseksi yllätykseksi erittäin rauhallinen ihmisiä kuhisevassa kauppakeskuksessa. Ehkei se olekkaan enään niin jännittynyt ja stressaantunut ihmispaljoudessa! ;)

Sitten tähän päivään, johon otsikkokin sopii paremmin. Nanni lähti taas kerran aamupäivästä bussilla kohti keskustaa ja sieltä Espooseen. Aluksi se ilmaisi mielipiteensä erittäin selvästi "liian aikaisesta" aamuherätyksestä ja mökötti ensimmäisen bussimatkan. Keksi myös olla tulematta bussista ulos kun jäätiin keskustassa pois vaihtamaan bussia. Päätti kuitenkin valita vaihtoehdon a) eli lähteä mukaan... b)- vaihtoehto olisi ollut jäädä bussiin ja matkustaa yksin takaisin kotiin. :') Loppumatka sujuikin ongelmitta Nannin nukkuessa lattialla, ja saimmekin "oi kuinka se on rauhallinen bussissa"- palautetta muutamalta kanssamatkustajalta.


Espoossa treffasimme Nooran ja Aaken, sekä pienen odottelun jälkeen Sara ja Jekkukin saapuivat paikalle. Lähdettiin ensin treenaamaan päiväkodin tmv. pihaan (ai miten niin sinne ei saa viedä koiria?) ja Nannilla menikin muutama liike ihan ookoosti. Viikolla kertynyt energia kuitenkin näkyi koirassa, eikä se malttanut keskittyä oikein mihinkään. Muutaman onnistuneen seuraamisen ja paikkamakuun jälkeen päädyin heittelemään sille firsbeetä ja katsomaan kuinka 8kk ikäinen pentu tokotti meitä paremmin. :D Noh, kyllä se Nannikin osaa... ainakin välillä.
Treenien jälkeen lähdimme Nooralle hakemaan lisää joukkoja, ja sitten suuntasimme lenkille lähimaastoihin. Nooralta matkaan lähti Aaken hoidossa oleva veli Charo sekä iki-ihana Apri lampuri, joka ei ole veteraani-iästä kuullutkaan! ;) Lenkille päästessä Nanni oli (kuten arvata saattaa) ehtinyt kuluttaa energiansa frisbeeseen, eikä se paljoa jaksanut innostua muista koirista. Onneksi Jekku oli myös mukavan rauhallinen, joten sen kanssa oli kiva kävellä jonon jatkeena pellolla, silläväliin kun pennut (joihin Aprinkin voi laskea) painoivat menemään edellä.
 

Pitkähkön lenkin jälkeen alkoikin jo ulkona pimenemään ja mekin päätettiin suunnata bussilla takaisin Helsinkiin, omalle pikkuiselle maaseudullemme. Kiitos siis treeni- ja lenkkiseurasta Nooralle sekä Saralle koirineen ja toivottavasti päästäisiin taas lähiaikoina säätämään koiralauman kanssa pelloille! ;D

Vielä (huonolaatuisia) kuvia tältä päivältä:

Apri ja Aake pellolla

Charon omakivaa....

... unohtamatta velikulta Aaken juoksunäytettä!

Nanni tyytyi vain poseraamaan kameralle, mitäs muutakaan.

Loppuun pieni kuva Espoon maisemasta.... kera karvaisen Lassien