Tosiaan, meidän kolmanteen viralliseen kokeeseen on enää reilu kaksi viikkoa aikaa. Ollaan oltu erittäin laiskoja kesän aikana, joten nyt oli aika ottaa itseä niskasta kiinni ja palauttaa koiralle liikkeet mieleen. Tänään päätettiin vihdoin alkaa tuumasta toimeen ja lähdettiin Ojankoon treenailemaan. Treeniseuraksi miitattiin Sörkässä Alina ja Hertta pehko, jonka jälkeen jatkettiin bussilla kohti Hakunilaa.
Alotin treenin muutamalla lyhyellä seuraamispätkällä, joiden tarkoitus oli lähinnä nostattaa virettä. Hyvin se nousikin ja Nanni oli pitkän tauon jälkeen innokas tekemään. Niiden jälkeen alettiin työstämään entistä lemppariliikettämme ja nykyistä ongelmaa; hyppyä. Ensin alotettiin vain muutamalla laudalla, jonka jälkeen nostin lautamäärän oikeaan. Hyvinhän se toimi ja saatiin usea onnistunut toisto. Ehkä se nyt toimisi vihdoin siellä kokeessakin? Tämän jälkeen oli juottotauko ja sitten jatkettiin seuraamisilla. Vähän sähläystä välillä, mutta vire on hyvä, joten se riittää minulle. Perusasennotkin toimivat ihan mukavasti ja vahvistelin niitä palkalla. Otin myös jäävät muutamaan kertaan ja palkkasin Nannille nopeista suorituksista. Kovin tarkka suorittaja tuo ei ole koskaan niiden kanssa ollut, enkä minä sitä siltä jaksa vaatiakaan. Lopuksi otettiin vielä luoksepäästävyys ja paikkamakuu, joissa ei ongelmaa. Eli saatiin oikein onnistunut ja korkeavireinen treeni ennen koetta, olen tyytyväinen. :) Tokon jälkeen käytiin tekemässä pieni rata agilitypuolella ja näin Nannikin sai jotain erilaista tekemistä välillä. Tälläkertaa sitä oli helppo ohjata ja se jopa kuunteli mitä sille sanoin eikä mennyt esteitä omaan tahtiin. Hieno tyttö! Loppuun kiitän treeniseurasta Alinaa ja Herttaa!

Myös Fiiliksellä toko on sujunut mukavasti ja sain sen ilmottua HSKH:n jatkokurssille, joka alkaa 20. päivä perjantaina.