Pitkästä aikaa päätin lähteä miittailemaan kavereita ja uusia tuttavuksia näyttelytreenien muodossa. Aluksi tarkoitus oli mennä vain Fiiliksen kanssa, mutta lopulta ajattelin Nanninkin tarvitsevan jotain tekemistä (ts. istua ja olla henkisesti mukana menossa) joten otin senkin mukaan. Helteiden takia Nanni ei kauheesti jaksanut mitään tehdä, vaikka treenit olivatkin illalla. Fiilistä kuumuus ei ole koskaan haitannut, joten sille helletreenitkään eivät ole ongelma kunhan on vettä mukana.

Tulihan siinä treenailtua ravia, seisomista ja hiplaamista (Iso kiitos Nealle hiplaamisavusta ;)) joten nyt hyvillä mielin suunnataan sunnuntaina pentunäyttelyyn. Nanninkin kanssa jonkinsortin nlytreeniä otettiin, käsittely on edelleen karmaiseva kokemus Narsin mielestä, mutta seki hoitui lopulta mun pitäessä koiraa paikallaan. Ehdittiin myös Nannin kanssa ottaa vähän tokoliikkeitä. Alkukankeuden jälkeen seuraaminenkin sujui mukavasti, samoin liikkeestä maahan/seis ja vauhtiluoksetulo. Kokeisiinkin Nannin uskalsin taas ilmottaa, saa nähdä mitä siitäkin tulee *rolleyes*.  Eli hyvät treenit oli kaikenkaikkiaan, lopuksi vielä uitettiin koirat meressä sekä otettiin ryhmäpose. Paikalla olikin mukava määrä koiria, joten kaikkien kuvaan saaminen oli työn takana. Riitta ja lassiet kiittää kaikkia seurasta sekä mukavista treeneistä!

Fiilis Nean osaavissa käsissä (:

Vasemmalta: Ronja, Roope, Jippo, Dina, Juulia, Leia, Leevi, Nanni, Fiilis, Donna & Diego (kuvasta puuttuu Buddy partacollie)

Meidän poppoo

Loppuun Nannin iltauinti (c. Nea F.)