Iltalenkin yhteydessä päätin pitkästä aikaa ottaa pienet treenit, vaikka päätinkin aluksi olla treenaamatta Nannin juoksujen aikaan. Kokeilin kuitenkin jo ennen lenkille lähtöä, kiinnostaako Nannia yhtään töiden tekeminen ja ihan hyvinhän se nakista innostui, joten päätin kokeilla kentällä uudelleen. :p
Kentälle tullessa ihmettelin kyllä hetken, että miten on niin kummallisen hiljaista. Yleensä kentän vieressä oleva puisto on täynnä nuorisoa, mutta toisaalta ihan hyvä ettei ollut enempää häiriötä, sillä eiköhän Nannin juoksut tuo tarpeeksi haastetta treenaamiseen.

Aluksi otin hieman seuraamista, palkkasin lähes heti oikeasta, sillä pitkä treenitauko oli tehnyt koirasta vähän turhankin innokkaan. Muutaman toiston jälkeen otin jo ihan kunnon seuraamispätkiä, jotka menivät suht hyvin, ei parasta Nannia, mutta riittävän hyvää juoksuselta. Sen lisäksi otin muutamat käännökset namin avulla ja lopuksi ihan koemaisesti, vasemmalle käännyttäessä oli selvästi ongelmaa, sillä liikaintoisuus ei todellakaan parantanut Nannin jo valmiiksi huonoa keskittymistä, eikä se malttanut tarkkailla yhtään minua ja kompuroitiin pari kertaa ihan kunnolla. Lopulta sekin alkoi sujua, vaikkei kuitenkaan kovin loistokkaasti. Päätin seuraamiset yhteen onnistuneeseen koemaiseen L-kuvioon, enkä ottanut vasemmalle kääntymisiä silläkertaa enempää. Kaikki seuraamiset tein hihnassa, en viitsinyt päästää tuota pimeällä kentällä irti, sillä en nähnyt kunnolla jos joku olisi esim. tullut koiran kanssa lähelle.

Sitten otettiin parikertaa molemmat jäävät liikkeet, upeasti meni niinkuin aina. Nopea maahanmeno toisessa ja loistava seinään pysähtyminen toisessa. Niissä ei ollut mitään moitittavaa, olen tyytyväinen, että tuo ei ole unohtanut niitä tauon aikana. :)

Näiden jälkeen vielä muutama luoksetulo (hihnassa edelleen, muistakaa pimeä kenttä :p). Pääasiallisesti harjoteltiin loppuperusasentoja, jotka olivat taas ihan hakusessa tauon jälkeen. Kymmenisen toistokerran jälkeen nekin sujuivat, ja otin lopuksi ihan kunnon luoksetulon (vapaana !) ja meni kerranki tosi hienosti! Treenaamista tässä kuitenkin vielä on, sillä tuo loppuperus ei ole kovin varma.
Lopuksi vielä kokeiltiin muutamat maahan-istu kaukokäskyt ja meni oikein kivasti. Teki reippaasti, muttei kuitenkaan "ryöminyt" eteenpäin käskyjen välissä.

Kokonaisuudessaan olen oikein tyytyväinen pikatreeneihin, huomioon ottaen Nannin juoksut, jolloin se on hyvin nihkeä tekemään mitään. Pitäisi tässä löytää vielä jotkut hyvät hallimöllit, sillä aikavarmasti startataan ensivuoden kisat hallissa, jossa ei olla koskaan aikasemmin edes treenattu.

- R & N